.

.

70SB049000000 - Kreativno tehnologija - Creative Sound Blaster Live, 24-bitna Vanjska zvučna kartica - vanjski - USB

70SB049000000 - Kreativno tehnologija - Creative Sound Blaster Live, 24-bitna Vanjska zvučna kartica - vanjski - USB

HRK 149.61
Prisutan
U skladištu.

To ультрадоступное update omogućava vam da počnete uživati u kvaliteti zvuka koju je nemoguće pri korištenju osnovnog ugrađeni audio, zahvaljujući 24-bitne inovacije ADVANCED HD i EAX ADVANCED HD.Vaša glazba nikada ne će zvučati bolje, i možete čak biti u mogućnosti pretvoriti svoje stare kazete ili vinil digitalni audio.Napokon vaše igre biti oživljeni, dok vi ćete uroniti u 5.1 surround zvuk.Sve je to u običnom USB-odluku koja je postavljena u tren oka!USB Sound Blaster Live Creative smatra se da je najjednostavniji način za prijelaz iz osnovne ugrađeni audio PC audio za kućno kino! 24-bitna vanjska zvučna kartica je dostupna izvanmrežno аудиоинтерфейс za vaše RAČUNALO koji se spaja na vaše računalo kroz jedno jednostavno spojite USB 1.1 (kabel u paketu).Kartica nudi analogne ulaze za mikrofon i аудиокомпонентов (cd-rom, DVD-player i tako dalje) i izlasci, uključujući optički i koaksijalni konektori digitalni audio i tri analognih audio izlaza minijack, koje možete koristiti s 5.1-канальными zvučnika surround zvuk.Vaša glazba i igre više nikada neće biti isti.
Sada možete stvarati MP3 datoteke sa svojih cd-ova lakše nego ikada, i digitalizirati svoje stare kasete i gramofonske ploče, čime je pri tome zvuk pomoću isporučenog softvera Creative. (Imajte na umu, međutim, da je za reprodukciju LP-zapisa potrebno, uz playerom i картриджу, выносная pozadina scene ili ugrađeno pojačalo, opremljen pozadinskim предусилителем; USB Sound Blaster Live! prihvaća samo analogne ulaze linije razini.)
Ugrađen 24-bitna tehnologija Advanced HD i EAX Advanced HD kodiraju i декодируют (bilježe i razmnožavaju) audio na rezolucijama do 24 bit, 96 khz, iako bi trebali onemogućiti praćenje zvuka u stvarnom vremenu i na najvišim postavkama, s obzirom na ograničenja u specifikaciji propusnost od USB 1.1.
Tehnologija Creative Multi Speaker Surround (CMSS) multispeaker omogućuje "микшировать" стереоисточники do 5.1-kanalni surround zvuk.Softver uključuje algoritam snimanja i miksanja profesionalne kvalitete, kontrole balans sprijeda i straga, smanjivanje jačine zvuka i pan izvora miksanja.
Realni efekti odjeka EAX, pan i uzvišenja će oživjeti svoju glazbu i igre.U komplet ulazi poboljšano skaliranje po vremenu (koji vam omogućava da promijenite trajanje reprodukcije bez promjene visine tona vašeg izvornog sadržaja), čišćenje funkcija zvuka (koji uklanja šum i pucketanje pri reprodukciji vinil diskova ili kaseta zapisa), pojačanje niskih tonova, inteligentno upravljanje glasnoćom i многополосный grafički ekvilajzer.
Koristiti zvučnu karticu tako jednostavno kako je povezati s bilo kojim dostupnim USB-priključak : prilagodnik izmjeničnog napona nije potrebna.Kartica je opremljena infracrvenim prijemnikom za korištenje s dodatnim daljinskim upravljačem Creative, koji omogućuju vam da upravljate računalom, ne diže s kauča ili kreveta, na udaljenosti do 13 metara.
Što je u Kutiji
USB Sound Blaster live! 24-bitna vanjska zvučna kartica, USB kabel, kratke upute i instalacijski cd (sadrži upravljačke programe za sustav Windows XP SP1 i 2000 SP4; Creative Software Suite Aplikacije; i vodič za korisnike).

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji