.

.

Skriveno pričvršćivanje Apple TV 3

Skriveno pričvršćivanje Apple TV 3

HRK 118.56
Prisutan
U skladištu.

SIGURNO POHRANITE APPLE TV 2/3 NA ZIDU TV!
Postavite Apple TV na zid uz pomoć JEDINOG dostupnog ČELIČNE nosače Apple TV!Važno : instalirajte IR-prijemnik, tako da je on bio poslan u BILO kojem smjeru za optimalan rad daljinskog upravljača!
UŠTEDA PROSTORA.Iskoristite неиспользуемым prostorom na zid pomoću HIDEit Apple TV 3.
ČUVAJTE SVOJ APPLE TV-U SIGURNOST.Zidni nosač sa našim ČELIČNIM nosačem Apple TV pruža pouzdanu instalaciju.Plastika se može saviti ili slomiti.Ljepilo propada kad se zagrije.Isključite i uklonite Apple TV iz utičnice za putovanja, bez nepotrebnog napora.
INOVATIVNI DIZAJN NUDI VAM IZBOR. Dizajn omogućuje instalaciju IC prijemnik s daljinskim upravljačem u bilo kojem smjeru - gore, dolje, lijevo ili desno.Lako монтируйте Apple TV, kako bi se povećala daleki signal.
BRZA I JEDNOSTAVNA INSTALACIJA.Pružamo vijaka i sidra za gips.Nema mjerenja, nema predložaka.Postavite Apple TV-u (3. generacije (ili 2. generacije) na zid za samo nekoliko minuta!
ZAŠTO ODABRATI PRIČVRŠĆIVANJE HIDEit?HIDEit - to je sveobuhvatno rješenje za vertikalne nosače elektroničke komponente, računala i igraćih konzola na zidu.2009 nam je povjerenje tisuće kupaca. Obitelj vlasništvu i управляла.Pričvršćivanje HIDEit su proizvedeni u SAD-u koristeći moderne tehnologije proizvodnje metala u radionici, сертифицированном ISO.Mi koristimo samo materijale najviše kvalitete i po mogućnosti, reciklirane materijale.
* Apple TV nije uključena u opseg isporuke.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji