.

.

Panoramska glava za očne jabučice sa daljinskim upravljačem Polaroid, Magnet za pričvršćivanje adaptera na штативу za akcijske kamere

Panoramska glava za očne jabučice sa daljinskim upravljačem Polaroid, Magnet za pričvršćivanje adaptera na штативу za akcijske kamere

HRK 16.50
Prisutan
U skladištu.

Napomena : Koristite magnetska adapter samo za sportske/akcijske scene bez utjecaja, jer Cube povezuje se samo kroz magnetsko veza
Panoramsko snimanje donio puno zabave.
Za modernog snimatelj mogućnost snimanja opsežna panoramski pogled, bez ikakvih дрожаний ili izobličenja je apsolutna nužnost.Srećom, ova e-glava za očne jabučice od Polaroid nudi lagan i precizno kontrolirana rezultate.To je kompatibilan s potpunom uslugom u akciji-kamera Go Pro, većinom modela pametnih telefona, digitalnih fotoaparata manje veličine (provrta s navojem 1/4 inča).Priložene adaptacije uključeni.
Pokrene na Десятицентовик ili Четвертак
Panoramska glava za očne jabučice Polaroid okreće uređaj kamere na svoje mjesto u smjeru kazaljke na satu ili smjeru suprotnom od kazaljke sata za laku snimanja.Lako možete regulirati stupanj rotacije pomoću priloženog daljinskog upravljača do 360 stupnjeva.
Osluškuje Vaše Potrebe za brzinom
Pomoću daljinskog upravljača možete točno podesiti brzinu rotacije.Kliknite gumb, da se ubrza, i pritisnite gumb, da se uspori.A zahvaljujući precizno откалиброванным шестерням pokreta uvijek ostaje savršeno glatka.
Funkcija Slobodne ili Nošeni
U vrhu većine kamera se montira vijak s navojem 1/4 inča.Soft platforma sprječava nastanak ogrebotina, povezan s kretanjem.U dnu se nalazi navojni otvor 1/4 inča za spajanje stalka i klizača za veću fleksibilnost primjene.
Napaja iz ugrađene baterije
Da bi ovaj i bez toga kompaktni glavu džepne veličine maksimalno prijenosni, ugrađena baterija se može puniti od bilo kojeg USB priključak ili električnu utičnicu.Jedno punjenje omogućava 5 sati na čekanju i više od 3 sata neprekidnog rada.
Uključuje BONUS privitke
Dok kamere manje veličine spojiti direktno na крепежному винту 1/4 inča, drugi uređaj je potrebno malo pomoći.Da bi ste mogli raditi direktno iz kutije, na kupnji su priložene uz nosače za smartphone Go Pro.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji