.

.

Kreplacement 15,6 Zamjena zaslona osjetljivog na dodir Digitalizator + LCD zaslon za Acer Aspire V5-573P-9899 FHD 1920x1080

Kreplacement 15,6 Zamjena zaslona osjetljivog na dodir Digitalizator + LCD zaslon za Acer Aspire V5-573P-9899 FHD 1920x1080

HRK 24.84
Prisutan
U skladištu.

Kompatibilna model : Acer Aspire V5-573 P-9899
Zaslon osjetljiv na dodir s цифрователем i domaćim LCD zaslonom.
Dodirna pločica za upravljanje, alati, okvir i upute u kompletu NIJE uključena u cijenu.
Garancija : 3 mjeseca.
Veličina : 15,6 inča
Rezolucija : 1920 x 1080
Pitanje 1 : DA stavim?Možete očekivati da će dobiti SAMO sklop BEZ plastične rub s okvirom.
Pitanje 2 : KOJI DIO ZASLONA trebam ISPRAVNO? - Molim vas , provjerite posljednja slika u ovom popisu i nastavite čitati !!!
Kada je slomljena samo ekran osjetljiv na dodir (digitalizator), trebali biste vidjeti neke prozirne паутинок.A vi i dalje vidite što se događa na ekranu, a slika prikazuje još uvijek dobro.U tom slučaju možete nas kontaktirati samo za dobivanje touch tableta.
Kada je oborio samo LCD zaslon, još uvijek možete koristiti zaslon osjetljiv na dodir, ali na ekranu će se pojaviti tamne mrlje ili nekakva tamna tekućina.A vi NE MOŽETE vidjeti sliku jasno ili u potpunosti.
U slučaju oštećenja LCD zaslona i dodirnog zaslona vidjet ćete kako prozirnu mrežu, tako i tamnu tekućinu, a možda i na nekim mjestima na LCD zaslonu može prikazati sliku, ali ćete se suočiti s očitim poteškoćama pri korištenju uređaja u normalnom modu.Onda vam je potreban naš proizvod.
Osim toga, ako ne možete podijeliti digitalizator i LCD zaslon, preporučujemo vam da kupite ovaj proizvod.
Ako niste sigurni, odgovara li naš proizvod za vaš laptop, molimo kontaktirajte nas.Obavijestite nas na broj vašeg modela i pošaljite nam nekoliko slika ekrana s brojem prikaza, pomoći ćemo vam da pronađete 100% odgovarajući zaslon osjetljiv na dodir.
Za veliko ponude, molimo vas da nas kontaktirate u trgovini KREPLACEMENT.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji