.

.

Led vanjska rasvjeta od sumraka do zore - 45 W - 5000 lumena - Idealan za upotrebu kao led rasvjeta za dvorišta, led rasvjeta štala ili

Led vanjska rasvjeta od sumraka do zore - 45 W - 5000 lumena - Idealan za upotrebu kao led rasvjeta za dvorišta, led rasvjeta štala ili

HRK 27.18
Prisutan
U skladištu.

Zaštitite svoju imovinu s pomoću tih superbright led žarulje sigurnosti dizajniran za uštede na računima za električnu energiju i pružaju izuzetnu pokrivenost površine.
Pri 7000 lumena ovaj led svjetiljka na otvorenom od sumraka do zore dovoljno svijetla da bi vas s nogu!Zamjenjuje tradicionalne žarulje snage 175 W s ртутными para ili металлогалогенными svjetiljke od sumraka do zore.
Foto ćelije s okretati dvorca i nosač ste dobili u prodajnom paketu za instaliranje kao zidne lampe ili svjetiljka na stupu od sumraka do zore.
Ovaj način uštede energije led lampa za dvorišta je pouzdan i ekonomičan svjetiljke, koji je također idealan za sigurnost i rasvjete teritoriju.Naši kupci navode da su uspješno koristili ove led svjetiljke za opću sigurnost svjetla амбаров, skladišta dvorišta, parkirališta, servisnih cesta i perimetara zgrada.Također je učinkovit kao led pozadinsko osvjetljenje od zore do zalaska sunca za skladišni prostor, kantama, uličicama i komercijalne objekte.
Mi smo testirali je led vanjska rasvjeta od sumraka do zore, a njegova snaga, barem ekvivalent snage 175-ваттного žive par ili 150-ваттного натриевого reflektor visokog tlaka.Sa zida visine 20 metara ili led svjetiljka na stupu to će biti vrlo dobro istaknuti bočni dio zgrade ili spremište.
mogućnosti :
Dimenzije : 15-1/2 inča.Visina x 9 cm.Širina Š x 23 cm u dužinu, uključujući i ruku.
Vrsta lampe : 70-Watt led žarulja svjetlo dana 5000 K
Kapacitet : 7000 isporučene lumena (u usporedbi s 150 W HID)
Boja svjetla : 65 CRI
Tipična visina ugradnje : od 10 do 25 metara
70 000 sati необслуживаемой rada do L70 bude na temperaturi od 15 ° C
Kućište od livenog pod pritiskom aluminija i okvira za objektiv prekriven plastificiran od poliestera sive boje za dodatnu zaštitu od korozije i 5-godišnje jamstvo.
Montira se direktno ili pomoću priloženog nosača
Promjer nosača : 1-11 /16"
UL naveden za vlažne prostorije
Nije zatamnjen
120 Volt.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji