.

.

TopTie Veliko Stranka Muški 5 Uska Kravata na Vrat Novu Kravatu, Kariranih Kravate

TopTie Veliko Stranka Muški 5 Uska Kravata na Vrat Novu Kravatu, Kariranih Kravate

HRK 64.68
Prisutan
U skladištu.

veličina : 57 inča u duljinu i 2 inča u širinu. uska kravata
Boja : boje na slici 1 je sljedeće : crno-plava pokrivač, crno-svijetlo plava pokrivač, crno-crveni tepih, crno-bijela traka za fakultet, crno-bijeli pokrivač.
Materijal : 100% poliester
Pakiranje : 5 komada u pakiranju, uključujući i 1 crno-crvena kravata u kavez, 1 crno-bijela kravata u kavez, 1 crno-plava kravata u kavez, 1 crno-plava kravata u kavez i 1 crno-bijela kravata na pruge za koledž.
Na ovoj aukciji je prodaja na veliko lot od 10 uskim muške kravate visoke kvalitete.Dužina svakog kravata je standardni 57 cm, a širina - moderne trendy 2 cm.Vi ste vidjeli to kod slavnih rock-zvijezde, na televiziji, u časopisima i svugdje drugdje.Sada možete posjedovati im se sami!Ova kravata je modni kravatu koja će vas odvesti na sljedeću razinu!Ova kravata stvara sliku, odlikuje ih dobar ukus i sigurnošću, što ga čini idealnim dodatkom za stilski odjeću.
** Ako želite kupiti druge robe, možete pronaći "IBCH-HC09047" za crno-bijelu kravatu na pruge za fakultet, "IBCH-HC09053" za crno-plave kravate u kavez, "IBCH-HC09060" za crno-crvene kravate u kavez, "IBCH-HC09061" za crno-bijele kravate u kavez, "IBCH-HC09062" za crno-plave kravate u kavez
.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji