.

.

VIAHART 100 kom. Neotrovne Gradivni Blokovi od пеноматериала EVA, Штабелирующиеся blokovi, Meka spužva s torbicom za nošenje | Odlične

VIAHART 100 kom. Neotrovne Gradivni Blokovi od пеноматериала EVA, Штабелирующиеся blokovi, Meka spužva s torbicom za nošenje | Odlične

HRK 148.89
Prisutan
U skladištu.

Pravila povrata
U VIAHART za nas je vrlo važno zadovoljstvo kupaca, pa vas molimo, pročitajte sljedeća pravila za utvrđivanje uvjeta koje se odnose na vas.Povrat mora se podnijeti u roku od 35 dana od primitka robe.
Ako je vaš predmet je stigao kasnije od očekivanog datuma isporuke, mi оплатим povratnu isporuku, kao i potpuno povrat novca + 10% od vaše sljedeće narudžbe.Ako je vaš proizvod neispravan, pošaljite nam jasnu sliku na broj 2 O3-34 O-1251 ili putem e-maila, a mi ćemo povrat ti 100% vrijednosti narudžbe bez povratka.Ako želite vratiti proizvod, mi ćemo vam pružiti besplatnu povratnu isporuku i puni povrat novca, samo kao roba će stići na naše skladište i da će biti u dobrom stanju.
Shipping i ispunjenje
Отгружается s našeg skladišta u Teksasu.
O pravnoj
VIAHART je osnovan 2010 godine, sa velikom idejom i jedinstven proizvod.Danas razvijamo i proizvodimo stotine različitih igračaka i sportske opreme.Sjedište tvrtke se nalazi u Teksasu, odakle šaljemo bezbroj proizvoda, osim ustanovama za izvršenje naloga.Naši proizvodi su proizvedeni u Kini, Vijetnamu i SAD-u pod našim strogim nadzorom.Ako imate pitanje ili možemo nekako pomoći, molimo vas, kontaktirajte nas!.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji