.

.

Yunko DIY Silikonska forma Polica 11-šupljine Šarmantan Slatka oblik Malog medvjeda Čokoladni Šećerni Ledena torta Oblik za pečenje Čokolade

Yunko DIY Silikonska forma Polica 11-šupljine Šarmantan Slatka oblik Malog medvjeda Čokoladni Šećerni Ledena torta Oblik za pečenje Čokolade

HRK 48.03
Prisutan
U skladištu.

OPIS PROIZVODA : Silikonska forma Yunko :
Mi smo profesionalni proizvođač silikonskih kalupa.
Naša filozofija je u tome da bi za vas najbolje silikonsku formu.
Imamo puno dizajna silikonskih kalupa, možete odabrati onaj koji vam se sviđa, ili nam reći što želite.
Naš oblik idealan za upotrebu sa mnogim materijalima, uključujući : slatkiši, čokolada, torta, помадку, kocke leda, puding, šećer u tijesto, помадный kolač ili druge stvari koje želite.
Ako želite usrećiti svoju porodicu, prijatelje i drage, odabirom nas, vi ćete biti u mogućnosti pripremiti se za njih sve vrste slastica.
Naše forme su sigurni i netoksični, u skladu sa standardima oblika iz prehrane silikona, oni su otporni na prašinu, izdržljiv, непроницаемы, lako se čiste.
Prolaz certifikaciju od strane FDA, LFGB i SGS.
Raspon radne temperature : -40-428 F
Koristi se u : mikrovalne pećnice, pećnici ormaru, hladnjak i stroj za pranje posuđa
Dobro došli u naš online shop izabrati i kupiti svoje omiljene oblika.
Obavijesti :
1. Kod korištenja u mikrovalnoj pećnici, duhački ormar treba držati na udaljenosti od 3-5 cm od unutarnjeg zida ili centralno grijanje cijevi, izbjegavati oštećenja od direktnog kontakta sa centralno grijanje cijevi.
2. Ako se proizvodi lako staviti na противню za oblikovanje, bolje pospite površinu uljem za pečenje, koji sprječava zapinjanje.
3. Treba izbjegavati ogrebotina od oštrih predmeta, ne koristite obrazac sa direktnim plamenom.
.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji