.

.

Automatski dozator sapuna Krois Ručni Beskontaktni Dozator sapuna od nehrđajućeg čelika -Idealno za kupatila i kuhinje, Otporan na otisaka

Automatski dozator sapuna Krois Ručni Beskontaktni Dozator sapuna od nehrđajućeg čelika -Idealno za kupatila i kuhinje, Otporan na otisaka

HRK 133.95
Prisutan
U skladištu.

Otkrijte originalni i najlakši Automatski Dozator Sapuna u NAŠOJ trgovini
Da više nikada ne morate dirati normalan svezi uređaja za mjerenje goriva sapuna, puni mikroba, koji će zaštititi svoj dom i okolinu od mikroba.
Naš sapun dozator koristi infracrvenu tehnologiju, koja automatski određuje svoju ruku brže i дозирует pravu količinu sapuna.Njen izgled, lako se čisti i otporan na mrlje - za čišćenje samo obrišite vlažnom krpom.Zbog velikog kapaciteta i многоразовому korištenje spremnika ne treba redovito nadopunjavanje.
Prilagoditi dozator sapuna vrlo jednostavno
1. Otvorite poklopac baze i umetnite 4 nove baterije tipa AAA.Zatvorite umetak.
2. Zategnite gornji poklopac i otvorite.Napunite spremnik tekućim sapunom i vodom ili dezinficijensom po vašem izboru.Zatvorite gornji poklopac, закрутив i popravio.
3. Držite gumb za uključivanje / isključivanje na vrhu u trajanju od 3 sekunde - vidjet ćete treperi crveno svjetlo - uređaj je sada omogućeno.Ako želite isključiti uređaj, pritisnite i držite gumb u trajanju od 3 sekunde.
4. Kada prvi put koristite uređaj, otvorite i zatvorite poklopac jednom, za oslobađanje mjehurića zraka.Stavite ruku pod spremnik za deterdžent, i pumpa će se sapun.
Tehničke karakteristike :
Materijal : Nehrđajući čelik i ABS-plastike
Veličina : 19.5*9.5*8.5 cm
Položaj серсора : 2,5 - 7,5 cm
Vrijeme indukcije : 0,5 sekundi
Opseg mjerenja : 250 ml
Ulazna snaga : 4 baterije AAA (nisu uključeni)
Sadržaj pakiranja : 1 x Dozator sapuna
1 x Vodič za korisnike
Napomena
1. Ako želite povećati količinu izdana sapuna, kliknite i stavite ruku pod disperzantni da provjerite zadovoljava li vas njegov broj.
2. Kad se razina tekućine preniska da ispumpati sapun, molimo vas da odmah dodajte malo sapuna, inače se neće procuriti, kao i obično.
3. Ako se aparat ne koristi duže vrijeme, molim vas, isključite napajanje i uklonite alkalne baterije.
Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati prvi put.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji