.

.

Docik OTHEY Ber Ručni otvarač za konzerve, 16

Docik OTHEY Ber Ručni otvarač za konzerve, 16

HRK 123.66
Prisutan
U skladištu.

Ručni otvarač za konzerve Docik, Predlažemo Vam je Bolji život!
Kratak Opis :
- Otvarač za konzerve Docik vam pruža apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete za vaš novac.
- Ne pripazite na ozljede od зазубренных rubova zahvaljujući bočnoj rezanje s glatkim rubovima.
- Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, sigurno za prehrambene proizvode materijala 18/10, koji ne hrđa i ne kvari se pri korištenju i služiti dugi niz godina u vašoj kuhinji!
- To je moderan i kompaktan dizajn u crnoj i srebrno-čelični okvir boje, koji izgleda odlično na bilo kojoj kuhinji.
Kako koristiti otvarač za konzerve s glatkim rubom
Korak 1 : Stavite okrugli blok stan na banku (na rubu).Pobrinite se da okretni gumb se nalazi na vanjskoj strani banke.Otvarač za konzerve s glatkim rubovima, mora gotovo "lijepiti" na poklopcu banke.
Korak 2 : Okrenite otvarači za boce u smjeru kazaljke na satu kako biste pričvrstili otvarač za konzerve na banci i početi rezati.
Korak 3 : Nastavite okretati dok ne završite krug.
Korak 4 : Kad završite, lagano okrenite ručicu u smjeru kazaljke na satu, kako bi se oslobodili otvarač za konzerve.Skinite открывалку s vrha staklenke.Morate biti u mogućnosti da jednostavno skinite poklopac s vrha.
Zajamčena Usluge :
Ako niste zadovoljni s njegovim korištenjem, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Naša vrhunska usluga za korisnike će vas osloboditi brige nakon što ga kupite!
O Доцике
Docik nastoji ponuditi čistu, sigurnu i pametnom energiju, razvija moderan i kreativna kuhinja robe za kupce širom svijeta, s naglaskom na poboljšanje kvalitete shopping na Internetu.
.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji