.

.

Alkohol digitalni termometar za kuhanje s trenutnim čitanja, duga sonda, Klin, materijal sa zaštitom od korozije, najbolje za kuhinje,

Alkohol digitalni termometar za kuhanje s trenutnim čitanja, duga sonda, Klin, materijal sa zaštitom od korozije, najbolje za kuhinje,

HRK 65.34
Prisutan
U skladištu.

Kvalitetan, pouzdan i jednostavan za naučiti termometar!
Čuvanje djece - se osloboditi od brige o pogodna temperatura vode za kupanje beba i mlijeka.Točne rezultate mjerenja temperature pomoći će vam da se dobro brine o svom djetetu i vašoj obitelji. * (Molim vas, budite oprezni u blizini s djecom, jer on je oštar kraj)
Odlično za kuhanje - pomoću ovog antimikrobni termometar za kuhanje možete nositi sve vrste proizvoda, što pojednostavljuje kuhanje.
Dugo trajan sonda - sondu dovoljno dugo da spustite ga u posudu s tekućinom za testiranje ili za doći do centra pečena na žaru i tako dalje, Ali pri tome držati ruke podalje od vatre.
Idealan je za pripremu na roštilju - Da li ste kuhar ili ljubitelj roštilj u dvorištu, mi znamo da vam je potrebno nešto pouzdano, da biste bili sigurni da vaša jela spravljena savršeno, dopustite nam da vam pomognemo u tome, uz pomoć ovog termometra!
Konstrukcija od nehrđajućeg čelika, jednostavan za održavanje
Ovaj digitalni termometar za kuhanje je proizveden od materijala od nehrđajućeg čelika, dovoljno čista za pripremu svojih jela!Osim toga, to je lako očistiti ili pohraniti u vašem kuhinjskom spremnik koji će vam uštedjeti mnogo dragocjenog vremena!
Prekrasan dizajn, zadužen vašim potrebama!
Funkcija automatskog isključivanja - Više se ne morate brinuti o svojoj bateriji s pomoću ovog termometra s funkcijom automatskog isključivanja!
Značajke proizvoda :
Mjerni opseg temperature : -58 F ~ + 572 F (-50 C ~ + 300 C).
Točnost mjerenja temperature : 1 F / C
Način rada za uštedu energije : 10 minuta do automatskog isključivanja
Napajanje : 1,5 (AG13) x 1
Paket uključuje :
1 x Termometar Trenutak čitanja
1 x Zaštitna Torbica za skladištenje
1 x Baterija
1 x Vodič za korisnike.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji