.

.

Led žarulja-Канделябр Ecopluslite Sa podesivim svjetline, 3,5 W, 2700 K, Topla bijela, Торпедообразный savjet, E12, Led žarulje sa žarnom

Led žarulja-Канделябр Ecopluslite Sa podesivim svjetline, 3,5 W, 2700 K, Topla bijela, Торпедообразный savjet, E12, Led žarulje sa žarnom

HRK 102.90
Prisutan
U skladištu.

Još uvijek Спускаете Novac u Wc-U uz pomoć srednjovjekovnih sijalica?
Mi kladiti da ste, vjerojatno, tako je!I ako ste u potrazi za nešto znatno bolje (što bi čak moglo uštedjeti 137 dolara za žarulje), a onda ćemo vam pružiti!
Od tog trenutka, možete potrošiti manje novca na žarulje, ali dobiti VIŠE vremena korištenja i veću svjetlinu Bez napora zamijenite svoje stare žarulje sa žarnom niti i uštedite mnogo novca, koristeći ove led svjetiljke sa žarnom niti.
Možete li zamisliti koliko novca ste spremili bi na obične lampe, kada se ove led svjetiljke omogućuju uštedu do 90% troškova električne energije?
Pa, zašto Vi Još uvijek koristite Stari, izašla iz upotrebe lampe sa niskim svjetline i tragičan utroškom energije?
Kada se koristite tim vrhunskih led žarulja sa žarnom niti možete uživati u niskom potrošnjom energije, энергосбережением i ekološki koristeći!
Samo 3,5 W, ali je ekvivalent 40 W лампам sa žarnom niti, ali ludo
intenzivniji, svijetle, dugotrajna i vrlo učinkovit!
Svu, oni su također obećavaju smiješno jednostavnu instalaciju!
Sve što trebate učiniti je okrenuti da se zaključati u mjestu.Nema alata ili tehničko znanje nije potrebno, što olakšava instalaciju, od krađe čokolade dijete!
>br> Nabavite Svoje odmah, BEZ RIZIKA!
Mi smo tako sigurni da ćete biti oduševljeni s našim novim led žarulje ćemo vas vratiti sve do zadnjeg novčića, ako to ne učinite.
Na sve naše led žarulje proteže od 5-godišnje jamstvo kvalitete i 30 dana bez rizika 100% garancija povrata novca!
Pomaknite se prema gore i pritisnite Dodaj u košaricu sada, dok mi ne ponestane zaliha! .

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji