.

.

Antičke berba žarulje Edison je u pakiranju od 6 komada - Toplo zamjena žarulja snage 60 W s podesivim svjetline - Dizajn teme sa žarnom

Antičke berba žarulje Edison je u pakiranju od 6 komada - Toplo zamjena žarulja snage 60 W s podesivim svjetline - Dizajn teme sa žarnom

HRK 96.45
Prisutan
U skladištu.

Naša topla žarulja Edison je napravljena s obzirom na klasični stil lampice, Thomas Edison. Ovi višenamjenski antičke žarulje emitiraju toplo svjetlo, dajući svoj dekor veličanstven i povijesni nijansu.Očigledno, zapanjujući izgled starih žarulja sa žarnom niti Edison je bez premca.
DUPLI USPOREDIVOST
Budući da je сконструированными pomoću короткозамкнутой niti usijanja, ove svjetiljke sigurno su ubačeni u bazu sa srednjom vijkom E26 ili E27, pogodno za svoje standardne i željena utičnice, rasvjeta, koji su lako dostupni za korištenje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.
POTPUNO ZATAMNJEN
Ove svjetiljke Edison posebno dizajnirani s podesivim ona otvorene teme usijanja, što vam daje sladak slobodu za stvaranje besprijekoran i osvijetljen atmosfere.Ovi žuto toplo žarulje daju vrlo svijetla korisno rasvjeta i mogu biti privremeno se isključuju pomoću bilo koje vrste tamnija (ne dolazi u kompletu).
ŠIROKO KORIŠTENJE
Lampa Edison široko se primjenjuje u mnogim područjima i služi kao idealan izbor za domove, trgovačkim centrima, kafići, muzeji i umjetničke dvorane, kafići, restorani, klubovi, izložbenih i drugih mjesta gdje je potreban topao sjaj.
POSEBNA i JEDINSTVENA AMBALAŽA
Zabrinuti za dobivanje oštećene uputili?Lampe Edison imaju jedinstvenu ergonomska pakiranje s funkcijom zaštite od udara, koji je posebno dizajniran za potpunu zaštitu žarulje prilikom transporta i skladištenja.Međutim, mi vam nudimo novu žarulju zamijeniti našim klijentima, koji su dobili oštećene ili neispravne žarulje, samo, molimo, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme!.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji