.

.

25 Đavo sa Svetlećim Očima, cijelo tijelo, Lutka u stilu Чревовещателя

25 Đavo sa Svetlećim Očima, cijelo tijelo, Lutka u stilu Чревовещателя

HRK 136.80
Prisutan
U skladištu.

Ako ste u potrazi za fantastičan lutku Đavla, koji je siguran da će svoju publiku - to je ono što vam treba!Zamislite reakciju publike, kada se gase i pale oči Đavola!Jednostavno pritisnite malu tipku na unutarnjoj strani usta, da biste aktivirali pozadinsko osvjetljenje očiju.
Naše nove lutke u stilu lutke-чревовещателей s punim tijelom, visoke kvalitete izvedbe, razlikuju nevjerojatno jednostavnim pokretima usta.Oni također dolaze s metalnom polugom za upravljanje.Za one koji pojma nema što to znači (ne brinite, mnogi pitaju!), štap predstavlja tanku metalnu "štapić", koja se jednostavno montira na bilo kojoj ruci za promet.Evo kako upravlja lutke tipa Muppet i Ulice Sezam.Samo stavite ruku u izrez na leđima lutke za upravljanje usta.Prilikom otvaranja i zatvaranja svoju ruku u usta lutke će se kretati.
Tela punjene poli-punila i mekana, što ih čini lakim.Oni su težak oko 1 funte.Ove lutke su vrlo izdržljiv i napravljen tako, da trajati cijeli život.
Lutka dolazi potpuno odjeven, kao što je prikazano na slici (odjeća može se neznatno razlikovati zbog prisutnosti tkanine).Odjeća odvojiva, i ova lutka je dječji veličine 18 mjeseci.
Naša nova 25-inčni lutke snažno preporuča početnicima, tako i iskusnim кукольникам.Njihova usta tako lako da se kreću i neće naškoditi vašoj ruci, što ih čini idealnim za lutkarsko služenja, školskih priredbi, talent show, drama, kazalište, terapija, dobre zabave kod kuće i još mnogo toga!Pokušajte, i obećavamo da nećete biti razočarani!
Preporučuje se za djecu u dobi od 5 i više godina.Djeca mlađa od te dobi bi volio, ako bi odrasla osoba ili dijete stariji upravljao im i sastava za njih show.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji