.

.

Honstek X13 Sportske slušalice Bluetooth 4,1 s mikrofonom, slušalice s pasivnim buke, vodootporan HD Stereo slušalice za trčanje, brzo

Honstek X13 Sportske slušalice Bluetooth 4,1 s mikrofonom, slušalice s pasivnim buke, vodootporan HD Stereo slušalice za trčanje, brzo

HRK 125.82
Prisutan
U skladištu.

Brzo povezivanje NFC i dvostruki dizajn baterije :
Brzo povezivanje NFC i inteligentan rad procesora nikada ne vući prema dolje.Double oprema inteligentno povezivanje omogućuje istovremeno spajanje dva Bluetooth usluge i slobodno prebacivati. Revolucionarnim dvostrukim baterije i neusporedivo duže stanje čekanja : kapacitet baterije do 160 mah, 160 sati čekanja, 16 sati reprodukcije na jednom punjenju.
Inteligentno buke CVC 6.0 i HD-mikrofon :
Zahvaljujući tehnologiji Apt-X i intelektualnom шумоподавлению CVC 6.0, Honstek X13 pruža vrhunsku kvalitetu zvuka i osigurava vjernost стереофоническую glazbu s basom, pružajući vam lijep i ekskluzivni doživljaj slušanja glazbe, koji će vam pomoći nositi se s najtežih treninga.
Praktičan i otporan na znoj Dizajn :
Mini-prijenosne bežične slušalice s 10 metara Bluetooth-poklopac rang nude vam više slobode.Slušalice Honstek X-13 namijenjene za uporabu u sportu, izrađeni od vlagu otporan materijal, koji je zahvaljujući svom dizajnu i tehnologiji zaštićena od znoja.to bi bio dobar izbor za bavljenje sportom, trčanje, vježbe i sl.
Opis Funkcija gumba
Pritisnite i držite gumb najmanje 3 sekunde za uključivanje / isključivanje napajanja, 5 sekundi za uparivanje Bluetooth uređaja.
Način uparivanja Bluetooth vezu : Pritisnite funkcijsku tipku jednom za odgovor / prekid poziva ili reprodukcija / zaustavljanje glazbe.
Tipka za povećanje glasnoće povećanje glasnoće (jedan klik), sljedeća pjesma (dugi pritisak)
Tipka za smanjivanje glasnoće : smanjenje glasnoće (jedan klik), najnovija pjesma (dugi pritisak)
Upute za uparivanje Bluetooth
Uključite slušalice, Pritisnite i držite tipku za uključivanje ne manje od 5 sekundi, sve dok ne počnu naizmjence treperi plavi i crveni indikatori obavijesti.
.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji