.

.

8 GB USB Flash Drive Prekrasan Zlatni Konj Flash Drive s Kristalne Privjeskom s ogrlicom od USB 2.0 Memory Stick Pendrive od FEBNISCTE

8 GB USB Flash Drive Prekrasan Zlatni Konj Flash Drive s Kristalne Privjeskom s ogrlicom od USB 2.0 Memory Stick Pendrive od FEBNISCTE

HRK 85.44
Prisutan
U skladištu.

8 GB Flash drive USB 2.0 креативном stilu Pendrive
Specifikacije USB-a :
- Novost usb Memory stick 8 GB ima sučelje USB 2.0 i izrađen je od metala.
- Usb flash pogon s ogrlicom od, možete ga koristiti kao privjesak ili pribor.I to ga čini lakšim za nošenje sa sobom!
- Ne trebate to preuzimanje datoteka disk ili instalirate bilo koji softver, plug and play, moguće je hot swap.Lako primjetiti i lako pronaći.
- Dijelite fotografije, glazbu, video i дипломным projektom na izbrisivi memorijski pogon za prijatelja, obitelji, kolega, prijatelja iz razreda i nastavnika.
- Lako prenesite fotografije, video, pjesme i datoteke između računala i podijelite sa svojom obitelji, svojim prijateljima i klijentima.Pogodan za pohranu i prijenos podataka.
- Rad je gotovo s bilo kojeg računala ili elektroničkim uređajem sa USB-priključkom; tako i kao tablet, auto audio, stolno računalo, prijenosno računalo Macintosh, tablet, tv, Zvučnici, usmjerivači, stroj za vezenje
- Velika brzina prijenosa podataka, spremajte i prenosite priručnici, programi, radne materijale, dizajn i softver na flash disk i ponudite svojim klijentima i zajedno s vašim proizvodima ili uslugama.
-Najbolje za božićni poklon, pokloni za rođendan, svadbeni dar, dar za zurke, dar za maturalnu, pokloni za ljubitelje zbirki, poklon za Novu godinu, poklon za dan zahvalnosti, poklon za Halloween i poklon u školu.
Što je u Kutiji
Jedna Zabavna flash drive kapaciteta 8 GB
Jedna Metalna Poklon Kutija
Prijateljski Savjet :
1. 1 gigabajt (GB) = 1 milijarda bajtova.Stvarni povoljan trezor malo manje za sebe datoteka na disku.Neki kapaciteta nije dostupan za skladištenje podataka.
2. Približni rezultati : rezultati će se razlikovati ovisno o veličini datoteke, rezolucije, kompresije, brzine prijenosa podataka, sadržaja, uređaja domaćin, prethodno preuzetih datoteka i drugih faktora.
3. FAT32 može biti kompatibilan sa Windows i Mac OS, dok je NTFS može biti kompatibilan sa Windows, ali ponekad nije kompatibilan s Mac OS. (Molimo, formatirajte ga ispravno, ako je to potrebno.).

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji