.

.

Мечтай, Воображай, Vjeruj, Život i Inspirational Citati, Naljepnice za zidove, Naljepnice za dom umjetnosti, dostupni u 5 veličina i

Мечтай, Воображай, Vjeruj, Život i Inspirational Citati, Naljepnice za zidove, Naljepnice za dom umjetnosti, dostupni u 5 veličina i

HRK 114.72
Prisutan
U skladištu.

Ovaj zidni umjetnička naljepnica dostupna u raznim veličinama i bojama, što ga čini idealnim za primjene na bilo koji zid, automobil ili glatke površine.
On se uklanja bez oštećenja premaz, on нетоксичен, što ga čini sigurnijim za dječje spavaće sobe, lako se čiste, a nakon što je on izgleda kao nacrtana!
Površine za nanošenje
Naše naljepnice za zid, a može se primijeniti na gotovo bilo koju glatku površinu, uključujući, ali ne ograničavajući se na glatke tapete, boje, staklo, prozori, metal, plastika, drvo, pločice, ogledala, gips, žbuka, laptopima, automobilima, brodovima, фургонами i svim drugim vozilima.
Trajnost
Proizvodimo sve naljepnice za zid od vinil vrhunske kvalitete s jamstvom za minimalno 5 godina za vanjsku proizvodnju, ali u zatvorenom prostoru, oni će trajati do 10 godina.
Naša Garancija Zadovoljstva
Ako će biti isporučen pogrešan ili neispravan proizvod, će se izvršiti odmah besplatna zamjena.Ako postoji pravi razlog zbog kojeg niste 100% zadovoljni s kvalitetom vaše naljepnice za zid, bit će vam dati puni povrat novca.
Kako primijeniti naljepnica za zid
Naše naljepnice za zid je iznenađujuće jednostavan za instalaciju.Na svakoj naljepnici na zid činimo razumljive upute za uporabu.
Uklanjanje zidnih Naljepnica
Naše naljepnice za zid, možete je ukloniti s bilo koje površine u bilo koje vrijeme bez ostavljanja tragova ljepila ili ostataka, međutim nakon uklanjanja oni se ne mogu ponovno koristiti.
.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji